+31 76 - 5331331

Glasvezel Moorveld in Liessel

Op het bedrijventerrein Moorveld in Liessel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Moorveld

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Moorveld komt er veel bij kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Redundante verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan redundantie al bereikt worden door een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.