Glasvezel Liessel

In Liessel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Liessel beschikt over een prima infrastructuur zowel op het gebied van glasvezel. Ondernemers kunnen op die manier vrijwel overal profiteren van snelle internet voorzieningen. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn aan het Moorveld

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Liessel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel dient u er rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u zijn vereist. Er zal ook worden gevraagd naar welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelaansluiting, dan wordt het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van glasvezel kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.