+31 76 - 5331331

Glasvezel Daasdonk in Liempde

Op het bedrijventerrein Daasdonk in Liempde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Daasdonk

Wanneer u uw bedrijf wenst te voorzien van Zakelijk Glasvezel, dan zult u te maken krijgen met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand ten opzichte van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand is die overbrugt moet worden, des te aantrekkelijker deze kosten zullen uitvallen. De maandelijkse kosten voor een glasvezelverbinding zijn onder meer afhankelijk van de huur van de glasvezel access, gewenste snelheid voor internet en contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct overzicht krijgen van alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.