+31 76 - 5331331

Glasvezel Lindebrook in Lichtenvoorde

Op het bedrijventerrein Lindebrook in Lichtenvoorde ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Lindenbrook aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs-en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kunt u deze ook aanvragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Over een glasvezelverbinding wordt de standaarddienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet wordt overschreden.