Glasvezel Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lichtenvoorde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Lichtenvoorde

Lichtenvoorde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. De centrale in de Katharijnesteeg is het startpunt van diverse glasvezelringen die naar de bedrijventerreinen en wijken lopen. Daarnaast zijn een aantal wijken in Lichtenvoorde door Reggefiber voorzien van een eigen glasvezelnetwerk en zijn er voor een aantal wijken voorbereidingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal in Lichtenvoorde gebruikmaken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Lichtenvoorde

Lichtenvoorde beschikt over een viertal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

De Kamp

Bedrijventerrein De Kamp is in februari 2018 voorzien van een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein kunnen bedrijven eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Bedrijventerrein De Kamp bestaat uit de gedeelten De Kamp, Kamp Zuid en Nieuwe Kamp.

Lindebrook

Op bedrijventerrein Lindebrook is in 2018 ook een glasvezelnetwerk aangelegd waarop bedrijven kunnen worden aangesloten om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.


Lichtenvoorde maakt onderdeel uit van de gemeente Oost Gelre