+31 76 - 5331331

Glasvezel Paardenmaat in Leusden

Op het bedrijventerrein Paardenmaat in Leusden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand die gegraven moet worden tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Paardenmaat

Zakelijk Glasvezel op Paardenmaat kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Paardenmaat in onze postcodecheck.