+31 76 - 5331331

Glasvezel De Horst in Leusden

Op bedrijventerrein de Horst in Leusden ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Modulair en Schaalbaar

Alle diensten die u wenst af te nemen over uw glasvezelaansluiting zijn modulair en schaalbaar. Hiermee wordt bedoeld dat over één glasvezelverbinding er meerdere services geleverd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om per gewenste dienst aan te geven wat de capaciteit en snelheid dient te worden. Uiteraard is internet dé meest populaire dienst die wordt afgenomen. Naast internet is het ook mogelijk om diensten als VoIP, Epacity IP-VPN, Ethernet-VPN en nog vele andere diensten af te nemen.

voordelen glasvezel

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Horst

Op bedrijventerrein de Horst zijn de tarieven voor een glasvezelverbinding uniek per bedrijfslocatie. Voor Zakelijk Glasvezel worden de definitieve tarieven bepaald aan de hand van de afstand tussen uw pand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Geïnteresseerd in de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Horst? Voer dan een Glasvezel Postcodecheck uit voor meer informatie.