+31 76 - 5331331

Glasvezel Leusden

In Leusden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leusden beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke tarieven een aansluiting kunnen realiseren. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Leusden die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Leusden

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Leusden komt er een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die de levertijd verder kunnen doen oplopen. Hierbij kan er gedacht worden aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee- of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het is mogelijk om bedrijfsvestigingen op meerdere manieren aan elkaar te koppelen. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.