Glasvezel Leusden

In Leusden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leusden beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke tarieven een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Leusden

Leusden beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, of wordt er een glasvezelnetwerk aangelegd. Dankzij de uitgebreide glasvezelinfrastructuur van Leusden kunnen bedrijven op alle bedrijventerreinen gemakkelijk aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

De Horst

Bedrijventerrein De Horst beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.

Paardenmaat

Op bedrijventerrein Paardenmaat is momenteel een glasvezelnetwerk in aanleg. Wanneer dit netwerk is aangelegd hebben alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Princenhof

Op bedrijventerrein Princenhof is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die op het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig op dit netwerk aangesloten worden om zo ook te kunnen genieten van razendsnel internet via Zakelijk Glasvezel.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee- of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het is mogelijk om bedrijfsvestigingen op meerdere manieren aan elkaar te koppelen. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.