+31 76 - 5331331

Glasvezel Lettele

In Lettele zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting in Lettele zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. U kunt naar eigen inzicht dit groeipad vullen met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Lettele

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals spoor-/waterwegen en meer...