+31 76 - 5331331

Glasvezel Lent

In Lent zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lent beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Lent aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd glasvezel in Lent

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Lent. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.