+31 76 - 5331331

Glasvezel Lennisheuvel

In Lennisheuvel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lennisheuvel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities bijna overal een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Lennisheuvel

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Lennisheuvel een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Lennisheuvel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Vaak kunt u profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wilt u het contract niet verlengen, dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar. Hierbij blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract gehandhaafd.