+31 76 - 5331331

Glasvezel Lemsterpark in Lemmer

Op het bedrijventerrein Lemsterpark in Lemmer is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk glasvezeltarieven op Lemsterpark

Op elke locatie op het Lemsterpark gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Lemsterpark is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.