+31 76 - 5331331

Glasvezel Lemsterhoek in Lemmer

Op het bedrijventerrein Lemsterhoek in Lemmer ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd in alle straten van het terrein. Dee tarieven zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om twee of meerdere bedrijfsvestigingen te koppelen. Door bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale infrastructuur waarmee het beheer van uw netwerken wordt vereenvoudigd en data en applicaties voor iedere vestiging toegankelijk zijn. Vestigingen koppelen doormiddel van glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gezorgd doormiddel van een IP-VPN.

Daarnaast is het ook mogelijk om bedrijfsvestigingen te koppelen doormiddel van een Ethernet-VPN of doormiddel van een IPSEC-tunnel, waarbij er eigen firewalls voor over het internet gebouwd kunnen worden. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te maken naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Doormiddel van een VLAN wordt er een directe koppeling naar uw eigen serverapparatuur of de server in het datacenter gerealiseerd. Op deze manier zullen werkzaamheden in de Cloud een stuk prettiger verlopen.