Glasvezel Lemsterhoek in Lemmer

Op het bedrijventerrein Lemsterhoek in Lemmer ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Controleer uw glasvezeltarieven in Lemsterhoek

Op elke locatie in Lemsterhoek gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Lemsterhoek.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Lemsterhoek

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Lemsterhoek een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Lemsterhoek

In Lemsterhoek zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Lemsterhoek? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Doe de Glasvezel postcodecheck