+31 76 - 5331331

Glasvezel Buitengaats in Lemmer

Op het bedrijventerrein Buitengaats in Lemmer ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen aangesloten worden op dit netwerk tegen standaard tarieven. De eenmalige- en maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot beschikking. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel bestellen op bedrijventerrein Buitengaats

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Het is ook mogelijk om middels de aanvraag extra IP-adressen aan te vragen.