Glasvezel Lemmer

In Lemmer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lemmer beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Lemmer

Lemmer beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Lemmer is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn met een snelheid van 1 Gbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding.

Lemsterhoek

Op bedrijventerrein Lemsterhoek is er een glasvezelnetwerk aangelegd. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting te realiseren. Lemsterhoek ligt in het zuiden van Lemmer en beschikt over een oppervlakte van 63 hectare.

Lemsterpark

Op bedrijventerrein Lemsterpark is ook een glasvezelnetwerk aanwezig, waarop alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden om zo ook over een snelle internetverbinding te beschikken.

Buitengaats

Op bedrijventerrein Buitengaats is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen hierdoor eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Glasvezelverbinding in Lemmer bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.


Lemmer maakt onderdeel uit van de gemeente De Friese Meren