+31 76 - 5331331

Glasvezel Lemmer

In Lemmer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lemmer beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lemmer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Lemmer

Elk pand in Lemmer heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Lemmer? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Glasvezelverbinding in Lemmer bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.