+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Febriek in Lemelerveld

Op bedrijventerrein 't Febriek in Lemelerveld is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Controleer uw glasvezeltarieven op 't Febriek

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein 't Febriek zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. De glasvezeltarieven op 't Febriek worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe eenvoudiger uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk te koppelen is, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw bedrijf zullen uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk controleren wat de actuele tarieven zijn voor Zakelijk Glasvezel voor uw locatie op bedrijventerrein 't Febrick.