+31 76 - 5331331

Glasvezel Lemelerveld

In Lemelerveld (gemeente Dalfsen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lemelerveld die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige locaties: Posthoornweg, Parallelweg Lemelerveld

De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Lemelerveld

In Lemelerveld zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Lemelerveld.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Lemelerveld

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Lemelerveld een hoop komt kijken. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.