+31 76 - 5331331

Glasvezel Mac3Park in Lelystad

Op het bedrijventerrein Mac3Park in Lelystad is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel aanvragen op Mac3Park

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen, waaronder de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zult u moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u de beschikking wilt krijgen over een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wenst u een glasvezelverbinding op uw bedrijfslocatie op het Mac3Park? Dan kunt u contact opnemen met één van onze consultants.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen(en) aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur en wordt het beheer vereenvoudigt wat diverse voordelen biedt. Bedrijfsvestigingen kunnen op meerdere manieren aan elkaar gekoppeld worden doormiddel van Zakelijk Glasvezel. Zo kan er een IP-VPN worden ingezet, waardoor de Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls om veilig gebruik te maken van internet. Tevens kan er met Zakelijk glasvezel ook een directe koppeling worden gemaakt naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen kast of serverapparatuur, wordt werken in de Cloud een stuk leuker.