Glasvezel Leidschendam

In Leidschendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leidschendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Leidschendam

In Leidschendam zijn er drie bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Star

Op bedrijventerrein De Star zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Overgoo

Op bedrijventerrein Overgoo kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Parnashofweg

Op bedrijventerrein Parnashofweg zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Overal op het terrein kunnen glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden.

Glasvezelverbinding delen in Leidschendam

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.