+31 76 - 5331331

Glasvezel Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp

Op het bedrijventerrein Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Van der Valk Boumanweg

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent diverse factoren waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Denk hierbij aan zaken als vorst, obstakels op de route (spoorrails / waterwegen), aanvragen van benodigde vergunningen, bouwvak en meer...