+31 76 - 5331331

Glasvezel De Lage Zijde in Leiderdorp

Op bedrijventerrein De Lage Zijde in Leiderdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel levertijd op bedrijventerrein de Lage Zijde

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe aansluiting op bedrijventerrein Lage Zijde. Het opleveringsproces bestaat uit circa 20 deelprocessen en kent vertragende factoren die kunnen optreden, waardoor de levertijd verder wordt vertraagd. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, obstakels op de route (snel- / spoorwegen) en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april