+31 76 - 5331331

Glasvezel De Baanderij in Leiderdorp

Op bedrijventerrein de Baanderij in Leiderdorp is destijds een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Baanderij

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Baanderij. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Dit zijn factoren als bouwva, vorst, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over Zakelijk Glasvezel wordt de standaarddienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hooop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten stapelen of aanpassen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvzel access niet wordt overschreden.