Glasvezel Leiderdorp

In Leiderdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leiderdorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Leiderdorp

In Leiderdorp zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Een zakelijke glasvezelverbinding kan dankzij een modulaire- en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

De Baanderij

Bedrijventerrein De Baanderij beschikt al geruime jaren over een eigen glasvezelnetwerk. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat er vrijwel in alle straten op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn, waardoor alle bedrijven die op De Baanderij gevestigd zijn eenvoudig een aansluiting kunnen realiseren.

De Lage Zijde

Op bedrijventerrein De Lage Zijde zijn er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijventerrein De Lage Zijde beschikt over een oppervlakte van 8,5 hectare.

Van der Valk Boumanweg

Op bedrijventerrein Van der Valk Boumanweg zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via glasvezel.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.