+31 76 - 5331331

Glasvezel Leiderdorp

In Leiderdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Leiderdorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Leiderdorp die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Leiderdorp

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over verschillende partijen die bij de uiteindelijke oplevering allemaal betrokken zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die een oplevering verder kunnen doen vertragen. Hierbij kunt u het beste denken aan zaken als vorst, de bouwvak, gesloten seizoenen*, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen of het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.