+31 76 - 5331331

Glasvezel Westwal in Leiden

Op het bedrijventerrein Westwal in Leiden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Westwal

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient in de aanvraag te worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Wenst u Zakelijk Glasvezel aan te vragen voor uw locatie op bedrijventerrein Westwal? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding op bedrijventerrein Westwal

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Westwal een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.