+31 76 - 5331331

Glasvezel Roomburg in Leiden

Op het bedrijventerrein Roomburg in Leiden ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein Roomburg

Elk pand in Roomburg heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Roomburg is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Roomburg

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de overige deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.