+31 76 - 5331331

Glasvezel De Leeuwenhoek in Leiden

Op bedrijventerrein de Leeuwenhoek in Leiden ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die op dit terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelaansluiting

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kunt u deze functionaliteiten huren met Hosted Telefonie.

Glasvezel op Leeuwenhoek aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Aanvullende diensten en de voorkeur voor een managed of unmanaged router dienen opgegeven te worden in de aanvraag. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aavnraag.