+31 76 - 5331331

Glasvezel Biopartner Center in Leiden

Op het Biopartner Center in Leiden ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven in alle straten van het bedrijvencentrum. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Zo kunnen er over een glasvezelverbinding ontzettend hoge internetsnelheden worden gehaald, oplopend tot wel 1.000 Mbit/s en zelfs hoger. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Daarnaast kent Zakelijk Glasvezel een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit biedt Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Zakelijk Glasvezel delen op Biopartner Center

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelaansluiting te delen. Hiervoor is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Aanvullende diensten kunnen rechtstreeks worden afgenomen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor de overige partijen.