+31 76 - 5331331

Glasvezel Bio Science Park in Leiden

Op het Bio Science Park in Leiden ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het Science Park hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. U heeft bij IP Visie de keuze uit een tweetal VoIP diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor een oplossing.

Zakelijk glasvezeltarieven op het Bio Science Park

Op het Bio Science Park geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op het Bio Science Park met onze uitgebreide Postcodecheck.