Glasvezel Bio Science Park in Leiden

Op het Bio Science Park in Leiden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Zakelijk glasvezeltarieven in Bio Science Park

In Bio Science Park geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bio Science Park met onze uitgebreide postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck