+31 76 - 5331331

Glasvezel Beagle Life Science Centers in Leiden

Op het bedrijvenpark Beagle Life Science Centers in Leiden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het bedrijvenpark hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Beagle Life Science Centers

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter variant. Extra (vaste) IP-adressen die afgenomen kunnen worden dienen ook opgegeven te worden in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, die ondersteuning bieden voor uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet (helemaal) aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit voor uw verhogen naar 10 Gbit/s op aanvraag en tegen een meerprijs.