+31 76 - 5331331

Glasvezel ABC Leiden in Leiden

Op het bedrijvencentrum ABC Leiden in Leiden ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het bedrijvencentrum wordt zakelijk glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De eenmalige en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om uw telefoonverkeer op een betrouwbare en veilige manier af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal Voice over IP diensten. Zo kunt u met een SIP Trunk uw telefooncentrale op locatie aansluiten op het IP-netwerk. Daarnaast kunnen dezelfde functionaliteiten met Hosted Telefonie worden gehuurd tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Extra zekerheid voor uw verbinding op ABC Leiden

Indien het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw verbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van twee verbindingen over een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze passen bij uw situatie en waarom.