+31 76 - 5331331

Glasvezel WTC-Leeuwarden in Leeuwarden

Op het bedrijvencentrum WTC-Leeuwarden in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding, deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U heeft de vrijheid om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op WTC-Leeuwarden

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Het opleveringsproces bestaat uit wel 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Dit zijn zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...