+31 76 - 5331331

Glasvezel Ouddeelstraat E.O in Leeuwarden

Op het bedrijventerrein Ouddeelstraat E.O. in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Deelstraat E.O.

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. In de aanvraag dient aangegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd moeten worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.