+31 76 - 5331331

Glasvezel Newtonpark in Leeuwarden

Op het bedrijventerrein Newtonpark in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier hun vestiging hebben kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten van het abonnement zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk glasvezelverbinding delen op Newtonpark

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.