+31 76 - 5331331

Glasvezel Hemrik in Leeuwarden

Op bedrijventerrein de Hemrik in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op de Hemrik II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hemrik

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Hemrik komt er een hoop kijken bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen en meer...

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Hemrik

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hemrik zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.