+31 76 - 5331331

Glasvezel De Greuns in Leeuwarden

Op bedrijventerrein de Greuns in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk. Het is voor alle bedrijven die hier zijn gevestigd mogelijk om tegen standaard tarieven te worden aangesloten. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelaansluiting kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Over deze verbinding worden telefonie en data gescheiden van elkaar verstuurd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen, waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan met een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale worden ingezet met de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie gebruik maken van dezelfde functionaliteiten door deze te huren.

Deel uw glasvezelverbinding op de Greuns

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u wenst kosten te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de deelnemers worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige deelnemers. Aanvullende diensten kunnen rechtstreeks worden afgenomen bij IP Visie, waarbij alle deelnemers afzonderlijk worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn niet zichtbaar voor de overige deelnemers.