+31 76 - 5331331

Glasvezel Crystalic in Leeuwarden

Op het Businesspark Crystalic in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt in alle straten van het Businesspark geleverd tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. De data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding getransporteerd. Bij IP Visie heeft u hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Wanneer u niet in het bezit bent van een telefooncentrale, maar wel gebruik wenst te maken van VoIP, dan kan deze functionaliteit worden gehuurd met Hosted Telefonie.

Uw glasvezelverbinding delen op Businesspark Crystalic

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Hierbij zal een van de deelnemende partijen worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd voor de overige partijen.


Meer informatie over Businesspark Crystalic is beschikbaar op www.crystalic.nl