+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark Leeuwarden in Leeuwarden

Op het Businesspark Leeuwarden in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het Businesspark zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op uitbreidingen van het Businesspark

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op Businesspark Leeuwarden

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Businesspark Leeuwarden. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.