+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Leeuwarden in Leeuwarden

Op het bedrijvencentrum Leeuwarden in Leeuwarden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum Leeuwarden

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum Leeuwarden zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.