Glasvezel Leeuwarden

In Leeuwarden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leeuwarden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote centrale aan de Tweebaksmarkt in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Leeuwarden

Leeuwarden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur die voornamelijk bestaat uit een hoogwaardig glasvezelnetwerk. Dit netwerk staat bekend als de Stadsring Leeuwarden en is eigendom van de gemeente. De Stadsring is vanaf 2002 stap voor stap aangelegd en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreid netwerk van vele kilometers dat vrijwel door héél Leeuwarden loopt. De Stadsring is daarnaast een open netwerk, waardoor alle bedrijven die in Leeuwarden gevestigd zijn de mogelijkheid hebben om tegen gunstige en onder gelijke condities dit netwerk te gebruiken.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Leeuwarden

Leeuwarden beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Leeuwarden is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Hemrik

Op bedrijventerrein Hemrik ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op bedrijventerrein Hemrik zijn gevestigd kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een eigen glasvezelaansluiting. Hemrik beschikt over een oppervlakte van 180 hectare en huisvest allerlei bedrijven die actief zijn in diverse sectoren.

Newtonpark

Op het Newtonpark is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die een vestiging op dit bedrijventerrein hebben kunnen hierdoor eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden.

Businesspark Leeuwarden

Het Businesspark Leeuwarden beschikt ook over een eigen glasvezelinfrastructuur. In vrijwel alle straten van het businesspark zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er mogelijkheden ontstaan voor bedrijven om eenvoudig op dit netwerk aangesloten te worden.

De Greuns

Op bedrijventerrein De Greuns is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven de mogelijkheid hebben om aangesloten te worden om zo gebruik van snel internet via Zakelijk Glasvezel te maken.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundante verbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Glasvezel in Datacenter Fryslan

IP Visie kan op verzoek alle vormen van connectiviteit leveren in datacenter Fryslan, gevestigd aan de Francois Haverschmidtwei 3. Alle vormen van connectivieit zijn hier mogelijk