+31 76 - 5331331

Glasvezel Leersum

In Leersum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leersum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levering van Zakelijk glasvezel in Leersum

IP Visie levert zakelijk glasvezel in combinatie met snelle internettoegang in Leersum op alle adressen waarvan de postcode begint met 3956. Voor de juiste tarieven en mogelijkheden is het noodzakelijk om een Postcodecheck uit te voeren. Dit heeft te maken met het feit dat berekend moet worden wat de afstand is van uw pand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. Deze afstand bepaalt voor het grootste deel de hoogte van de eenmalige aansluitkosten.

Er zijn nog geen details bekend met betrekking tot het bedrijventerrein Ameronger Eng. Het wachten is op nieuwe stappen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Levertijd van Zakelijk glasvezel

Gemiddeld bedraagt de levertijd voor Zakelijk glasvezel ongeveer 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Leersum. In de praktijk wordt een opdracht opgesplitst in ruwweg 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de levertijd voor de glasvezelverbinding kunnen vertragen, waardoor de levertijd oploopt. Dit zijn factoren als vorst, gesloten seizoenen, bouwvak, tekort aan netwerkcapaciteit, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.