Glasvezel Leerdam

In Leerdam zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Leerdam beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Meent in het centrum. Van hier starten diverse glasvezelringen, die lopen door de hele gemeente. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Leerdam die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Leerdam...

In de provincie Zuid-Holland ligt de gemeente/stad Leerdam. In de gemeente wonen zo'n 20.800 mensen en beschikt over diverse kernen. Leerdam is gelegen aan de spoorlijn van Elst, Geldermalsen en Dordrecht. Via diverse treinen is Leerdam goed vanaf het spoor bereikbaar. Leerdam is tevens bereikbaar via de provinciale wegen N327, N484 en de N848.

Glascentrum Leerdam

Leerdam beschikt over diverse toeristische attracties. Zo kent Leerdam diverse musea, een eigen aquazoo en beschikt Leerdam over diverse natuurgebieden, waar het gehele jaar toeristen op afkomen. Het glasmuseum is echter een van dé grootste trekpleisters van de stad. In het museum worden het hele jaar diverse tentoonstellingen gehouden, waarbij het een van de weinige musea is in Nederland waarbij het gehele depot wordt vrijgegeven voor publiek. De eigen glasblazerij maakt het museum uniek. Vanaf april tot september komen nationale en internationale glasblazers in dit museum werken, waarbij het publiek haarfijn wordt uitgelegd hoe dit magische proces van zand en kalk in zijn werk gaat.

IP Visie levert zakelijke glasvezel aansluitingen in Leerdam op alle postcodes die beginnen met 4140, 4141, 4142 en 4143