+31 76 - 5331331

Glasvezel Breedvennen in Leende

Op het bedrijventerrein Breedvennen in Leende is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn ondermeer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Breedvennen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Daarnaast dient u ook op te geven of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst af te nemen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.