+31 76 - 5331331

Glasvezel Leeksterveld in Leek

Op het bedrijvenpark Leeksterveld in Leek ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvenpark wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Leeksterveld

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Leeksterveld bedraagt ongeveer 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en ken deze verschillende, levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, gesloten seizoenen en meer...

Gesloten seizoenen in Nederland lopen van 15 oktober tot en met 1 april

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.