Glasvezel Leeksterveld in Leek

Op het bedrijventerrein Leeksterveld in Leek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Leeksterveld

In Leeksterveld zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Leeksterveld met onze uitgebreide postcodecheck.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Doe de Glasvezel postcodecheck