+31 76 - 5331331

Glasvezel Leeksterhout in Leek

Op het bedrijventerrein Leeksterhout in Leek ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw glasvezelaansluiting. Hierbij lopen zowel data en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. Wanneer u VoIP (Voice over IP) wenst in te zetten, dan biedt IP Visie hiervoor een tweetal mogelijkheden. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kunt u gebruik maken van een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale maar wenst u toch gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Leeksterhout

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben geen toegang tot uw diensten.