+31 76 - 5331331

Glasvezel Leek

In Leek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Leek die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel Leek

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk, dan beschikt u op het gebied van capaciteit en diensten over een enorm groeipad voor de toekomst. Glasvezel is vele malen sneller dan ADSL, VDSL of kabelverbindingen. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoud dat de downloadsnelheid gelijk is aan de uploadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelaansluitingen schaalbaar en modulair van opbouw, waardoor een glasvezelverbinding binnen uw bedrijf uitstekend geschikt is voor allerlei toepassingen. Samen met een hoge up-time zorgen glasvezelverbindingen ervoor dat glasvezel binnen uw bedrijf uitermate geschikt is.

  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterest betrouwbaar
  • Toekomstvast
  • Up-time SLA van 99,9%

Glasvezeltarieven in Leek

Als u uw bedrijf gaat aansluiten op het glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van de afstand van uw pand ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner deze afstand is, hoe lager de kosten zullen zijn.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel zien wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf in Leek.


Leek maakt onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier