Glasvezel Leek

In Leek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Leek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Leek

Leek beschikt over uitstekende digitale voorzieningen. Vanaf de centrale aan de Watermuldersweg in het centrum van Leek vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen.

Daarnaast is ook Reggefiber in Leek actief en zijn er al diverse wijken voorzien van een eigen glasvezelnetwerk, terwijl in een aantal wijken de voorbereidingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk plaatsvinden.

Dankzij deze uitgebreide infrastructuur hebben vrijwel alle bedrijven die in Leek gevestigd zijn de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Leek

Leek beschikt over een viertal bedrijventerreinen:

  • Leeksterveld
  • Leeksterhout
  • Diepswal
  • Oldebert

Op alle bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar, waardoor een zakelijke glasvezelaansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Voordelen glasvezel Leek

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk, dan beschikt u op het gebied van capaciteit en diensten over een enorm groeipad voor de toekomst. Glasvezel is vele malen sneller dan ADSL, VDSL of kabelverbindingen.

Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoud dat de downloadsnelheid gelijk is aan de uploadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelaansluitingen modulair van opbouw, waardoor een glasvezelverbinding uitstekend geschikt is voor allerlei toepassingen.

Samen met een hoge up-time zorgen glasvezelverbindingen ervoor dat glasvezel binnen uw bedrijf uitermate geschikt is.

  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterest betrouwbaar
  • Toekomstvast
  • Up-time 99,9%


Leek maakt onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier