+31 76 - 5331331

Glasvezel Ledeacker

In Ledeacker zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ledeacker beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Ledeacker bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.