+31 76 - 5331331

Glasvezel Lauwersoog

In Lauwersoog zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lauwersoog beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekent dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding in Lauwersoog bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook extra IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.


Lauwersoog maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland