+31 76 - 5331331

Glasvezel Laren

In Laren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Laren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven in Laren

Voor elke locatie in Laren gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Laren, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel in Laren aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.