Glasvezel Langeweg

In Langeweg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Langeweg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Hazeldonk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Langeweg, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hazeldonk.

Glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte router. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen zodat u volop van uw glasvezelverbinding kunt genieten, maar er is ook de mogelijkheid om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Bij het afnemen van een Managed router blijft de router eigendom van IP Visie. Er is daarbij geen mogelijkheid om zelf toegang tot de router te krijgen of om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren en is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij defecten zal IP Visie de apparatuur zonder bijkomende kosten vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit gewoon mogelijk. Wel bent u dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan de gestelde specificaties.