Glasvezel Langeweg

In Langeweg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Langeweg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Langeweg die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hazeldonk.

Glasvezelrouter

Om Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen zodat u volop van uw glasvezelverbinding kunt genieten, maar er is ook de mogelijkheid om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Bij het afnemen van een Managed router blijft de router eigendom van IP Visie. Er is daarbij geen mogelijkheid om zelf toegang tot de router te krijgen of om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren en is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij defecten zal IP Visie de apparatuur zonder bijkomende kosten vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit gewoon mogelijk. Wel bent u dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan de gestelde specificaties.

Zakelijk Glasvezel delen in Langeweg

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.