+31 76 - 5331331

Glasvezel Lekdijk in Langerak

Op het bedrijventerrein Lekdijk in Langerak is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Lekdijk is bereikbaar via de Hoogstraat.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

  • Toekomstvast
  • Modulair & Schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Lekdijk

Elke locatie op bedrijventerrein Lekdijk heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Lekdijk? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.